top of page

Kvinne anmeldt etter ufin oppførsel mot politiet søndag kveldEn kvinne ble søndag kveld satt i håndjern etter å ha oppført seg ufint ovenfor politiets ansatte. Hendelsen skal ha oppstått like før klokka 22.


– En melder opplyste om et familiemedlem som var beruset og falt inne på restauranten. Melderen slet med å få med seg vedkommende i bilen hjem, forteller Frode Øvreås, operasjonsleder ved politiets operasjonssentral.


Spyttet på Politiet

Da politiet ankom stedet, skal ikke kvinnen i 40-årene ha vært interessert i å bli fulgt ut i bilen av politibetjentene, og motsatte seg deres bistand.


– Da ble hun ufin og spyttet rundt seg og i retning våre mannskap, forteller Øvreås videre.

politiet fikk kontroll på kvinnen ved bruk av håndjern og plassert henne i politibilen.


– Nå vil hun bli tatt med på legevakta for en sjekk. Det er ikke bestemt om det blir videre til Hamar i arresten eller ikke, forteller operasjonslederen.


Kvinnen er hjemmehørende i Gjøvikregionen.


Anmeldt for Ordensforstyrrelse

Kvinnen skal, i tillegg til å ha spyttet mot politiet, ha utvist generell ufin oppførsel, også verbalt. Om det har blitt framsatt trusler mot politiet, er ikke klart.


Rett etter klokka halv elleve melder politiet at kvinnen vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted samt forulemping av offentlig tjenesteperson.
1 view

Comentários


bottom of page