top of page
  • pulsenavtoten

Kunstlåven - Et Kulturelt Landemerke Feirer Tiårsjubileum


Caroline Kløvrud og Ella Fiskum Bilde: Alexander Bryntesen


I den idylliske bygda Eina, omringet av frodige åkre, hviler et kulturelt landemerke som har vokst til å bli hjertet av kreativitet og kunstnerisk utfoldelse i regionen. Ella Fiskums låve, som i fjor feiret sitt tiårsjubileum, representerer en milepæl i den kulturelle berikelsen av Eina og omkringliggende områder.


Opprinnelig et møtested for lokale og internasjonale kunstnere, har Kunstlåven utvidet sin horisont og tilbyr nå et mangfold av kulturelle aktiviteter, inkludert dans, filmvisninger, kunstutstillinger og det ikoniske årlige juleshowet.


Dokumentarportrettet: En Dyptgående Reise Gjennom Kunstlåvens Historie


For å feire tiårsjubileet har den talentfulle filmskaperen Caroline Kløvrud laget en dokumentar som tar seerne med på en 50-minutters reise gjennom Kunstlåvens historie. Denne filmen, som er et resultat av utallige timer med omhyggelig arbeid og dedikasjon, kaster et unikt lys på låvens sjel og de menneskene som har vært med på å forme den. Med over 400 timer med arkivmateriale gir dokumentaren et intimt portrett av Kunstlåven og dets betydning for lokalsamfunnet og kunstnermiljøet.


Feiring og Anerkjennelse: Premieren på Gjøvik Kinoscene


Premieren av dokumentaren er ikke bare en markering av Kunstlåvens historie, men også en anerkjennelse av det hardtarbeidende fellesskapet som har støttet denne kulturelle institusjonen gjennom årene. Planlagt å finne sted på Gjøvik kinoscene den 25. april, vil premieren være en feiring av Kunstlåvens tiår lange reise og dens betydning for lokalsamfunnet og regionen som helhet.31 views0 comments

Comments


bottom of page