top of page
  • pulsenavtoten

Konkurransetilsynet godkjenner Mestergruppens overtagelse av BoligPartnerMandag ble det klart at Mestergruppen får overta boet etter BoligPartner.

– Dette er en gledelig nyhet fra Konkurransetilsynet og i tråd med våre forventninger, sier Stine Røsand, direktør for Utførende kjeder i Mestergruppen.


Mestergruppen har kjøpt deler av konkursboet til BoligPartner, inkludert varemerket og kjedekonseptet. Det nyopprettede juridiske selskapet vil hete Mestergruppen Boligpartner AS, men varemerket vil fortsatt være BoligPartner. Med Konkurransetilsynets godkjenning vil Mestergruppen nå begynne å ansette tidligere BoligPartner-medarbeidere.


– Dette er en pågående prosess. Vi har hatt mange intervjuer og kommer til å ansette fortløpende i de rollene vi har behov for å fylle. Vi ønsker nyansatte hjertelig velkommen til Mestergruppen-familien, sier Røsand. Nå som oppkjøpet er gjennomført, kan prosesser og prosjekter settes i gang.


– Vi vil nå få tilgang til datasystemene som gjør at vi kan starte driften igjen. Fokuset vårt nå er å tilby salgsstøtte og tekniske tjenester til våre forhandlere og få i gang vareleveransene til byggeplassene, avslutter Stine Røsand.

1 view0 comments

Comments


bottom of page