top of page

Kolbu Konsertorkester inviterer til amerikanske rytmer på byscenen i Gjøvik


foto: privat


På tråden har vi Lars Erik Tandsæther, styreleder i Kolbu Konsertorkester. Han forteller stolt om orkesterets nye navn og deres spennende planer.


– Vi har beholdt kjernen, men endret navnet, sier Tandsæther. "Tidligere kjent som Kolbu Janitsjar, heter vi nå Kolbu Konsertorkester etter vedtak på årsmøtet."


Hvorfor skifte navn?

Navneendringen kom etter nøye vurdering av korpsets strategi og identitet.

– Vi er en gjeng med musikere som mer assosieres med et orkester enn et tradisjonelt korps. Navnet skal tydeliggjøre hvem vi er og hva vi gjør, forklarer Tandsæther.


Høyt nivå og sosialt miljø

Tandsæther forsikrer at det høye musikalske nivået og det gode sosiale miljøet er beholdt. Orkesteret jobber kontinuerlig med å utvikle seg og opprettholde kvaliteten.


Amerikanske danser på byscenen

Lørdag 15. juni inviterer Kolbu Konsertorkester til en rytmisk konsert på byscenen i Gjøvik. Konserten, med tittelen "Amerikanske danser," lover å by på tango fra Argentina og dansescener fra Mexico.


– Det blir en musikalsk dans, uten fysisk dansing fra oss, men publikum kan gjerne kaste seg ut på gulvet, sier Tandsæther med et smil.


En helaften på byscenen

Konserten starter klokken 18:00 på byscenen, som ligger ved siden av Gjøvik kirke.

– Det er en flott scene med god akustikk og trivelig atmosfære, perfekt for en helaften med musikk, sier Tandsæther. "Vi håper publikum vil nyte en aperitiff før konserten, oppleve fyrrige toner, og deretter kanskje ta en liten drink."


Hvordan kjøpe billetter

Billetter kan kjøpes på billett.no ved å søke opp "Amerikanske danser," eller i døren på konsertdagen.


Hvorfor du bør komme

– Vi tilbyr et bra orkester på høyt nivå og et kult, variert program. Det blir en rytmisk opplevelse som kan danse deg inn i sommerkvelden, avslutter Tandsæther.


3 views0 comments

Comments


bottom of page