top of page
  • pulsenavtoten

Keeperlegenden Rickard Claesson gjør comeback på fotballbanenEtter å ha vært en legendarisk figur mellom stengene for Raufoss Fotball, gjør Rickard Claesson nå et etterlengtet comeback på fotballbanen. Den 47 år gamle keeperen skal stå i mål for Reinsvoll i NM-kvalifiseringen mot Ridabu, ti år etter at han la opp som aktiv spiller.


Claesson, som kom til Raufoss fra IFK Göteborg i 2006, har vært en markant skikkelse i norsk fotball. Etter en strålende karriere la han opp i 2014, men har fortsatt å være involvert i fotballen som keepertrener og gjennom ulike roller innenfor idretten.


Grunnen til comebacket denne lørdagen er enkel: Claesson ble spurt om å hjelpe ut som keeper for Reinsvoll på grunn av skader og fravær blant lagets vanlige målvakter. Claesson, som i dag jobber som daglig leder i Totenbadet og eier av Fun Padel i Gjøvik, har opprettholdt god fysisk form gjennom jevnlig trening og ser frem til utfordringen.


Til tross for å ha vært borte fra keeperposisjonen i mange år, har Claesson imponert på treningene denne uken. Han understreker at han skal gjøre sitt beste og er klar for å bidra til lagets suksess i kampen mot Ridabu.


Claesson er imponert over nivået i lavere divisjoner og ser frem til å møte Ridabu, som har vist seg å være sterke konkurrenter i 4. divisjon. Selv om dette comebacket ikke er starten på en lengre karriere som aktiv spiller, er Claesson glad for å kunne bidra og hjelpe en god venn og en klubb han har stor respekt for.


Lørdagens kamp mot Ridabu vil være en spennende begivenhet for fotballfans, og Claesson vil uten tvil være et stort trekkplaster når Reinsvoll møter Ridabu for retten til å spille 1. ordinære runde i NM.

0 views0 comments

Commentaires


bottom of page