top of page
  • pulsenavtoten

Joakim Haugen Wang tar over driften av Bøverbru kiosk og gatekjøkkenJoakim Haugen Wang, allerede kjent som eieren av både Osbakken kafé på Skumsjøen og Huset kafé på Raufoss, tar nå steget inn i en ny rolle som driver av Bøverbru kiosk og gatekjøkken. Med etablerte steder på skuldrene ser han frem til å utvide virksomheten, men med et snev av nøkternhet i den nye satsingen.


«Jeg gleder meg veldig. Vi åpner i dag, men det blir en litt forsiktig start frem til vi får kommet litt inn i det, så vi håper folk er litt tålmodige med oss», uttaler Wang i forbindelse med den spennende overtagelsen.


Til tross for at Bøverbrukiosken representerer et nytt område for Wang, er han ikke fremmed for det å drive flere serveringssteder samtidig. Han påpeker at det vil kreve organisering og logistikk, men med et dedikert team er han klar for utfordringen.


Bøverbrukiosken får nytt liv

Kai Lervold, eieren av Bøverbrukiosken, har lenge vært på utkikk etter en ny driver for det tradisjonsrike serveringsstedet. For Wang ble avgjørelsen om å ta over driften tatt relativt raskt, og nå, fem dager senere, er de klare for en nyåpning.


«Det er ikke ofte at jeg bestemmer meg så fort, men vi har kastet oss rundt. Vi driver to andre steder, men vi ser at vi har kapasiteten til å ta på oss mer. På sikt vil det sikkert også bli litt rullering på de ansatte», forklarer Wang.


Selv om Wang allerede har ni ansatte fordelt på de tre spisestedene, forventer han å ansette flere etter hvert.


Tilbake til røttene

Når det gjelder menyen og planene for kiosken, ønsker Wang å bringe tilbake den autentiske atmosfæren og maten som tidligere kjennetegnet Bøverbrukiosken.

«Folk har selvfølgelig ulike meninger om hvordan vi skal drifte, men vi ønsker å tilby skikkelige hamburgere, pizzaer, baguetter og den type mat som har vært her tidligere», uttaler Wang, og understreker at kundenes meninger vil bli tatt i betraktning når menyen utformes.


Målrettet satsing

Åpningstidene vil også tilpasses etterhvert som Wang og teamet hans får bedre oversikt over når pågangen er størst på Bøverbru. Til tross for at avgjørelsen om å satse på Bøverbru ble tatt nylig, har Wang tidligere vurdert muligheten for et gatekjøkken. Nå ser han muligheten for å realisere drømmen om en lønnsom kiosk som kan være til glede for både lokalbefolkningen og forbipasserende i mange år fremover.

10 views0 comments

Comentários


bottom of page