top of page
  • pulsenavtoten

Joachim Lundhagebakken (20) velger å gå nye veier etter plaget av skader


Foto: Raufoss Fotball/ Marius Mykleset


Joachim Lundhagebakken, en lovende fotballspiller på bare 20 år, har måttet ta en vanskelig avgjørelse etter å ha blitt plaget av skader de siste årene. Etter å ha vært ute med tretthetsbrudd i ryggen i hele 2022 og 2023, har Lundhagebakken nå bestemt seg for å lytte til kroppen sin og ta en pause fra toppfotballen.


Det har vært et tøft valg for den unge forsvarskjempen, men han føler at det er det rette å gjøre akkurat nå. "Jeg er svært glad for mulighetene klubben har gitt meg. Det har vært et tøft valg og en prosess over tid, men jeg føler dette er det beste for meg akkurat nå," uttaler Lundhagebakken.


Til tross for at årets sesongoppkjøring har gått bedre enn på flere år, føler Lundhagebakken at kroppen ikke spiller helt på lag. Han har derfor valgt å "gire litt ned", bli trygg på kroppen igjen, og finne tilbake gleden med fotballen. "Nå ønsker jeg å finne en klubb på lavere nivå hvor jeg kan kose meg med fotball og sakte, men sikkert jobbe meg tilbake med et mål om igjen spill på høyere nivå en gang i framtiden," sier han.


Sportsjef og daglig leder Fredrik Greve Monsen uttrykker stor respekt for Lundhagebakkens avgjørelse og hans innsats på og utenfor banen. "Det er selvfølgelig veldig trist at Joachim nå velger å gå nye veier. Han er en fantastisk gutt som har jobbet steinhardt de siste årene for å nå drømmene sine. Det er dessverre slik at toppidrett av og til er blodig urettferdig, noe Joachim virkelig har fått merke på kroppen," sier Monsen. Han legger til at klubben håper å kunne ønske Lundhagebakken velkommen tilbake på et senere tidspunkt.


Lundhagebakken blir ønsket lykke til videre av klubben, som uttrykker at de heier på ham uansett hvor veien fører. "Dette er en gutt vi virkelig kommer til å savne både på og utenfor banen og ønsker han alt godt både på og utenfor banen i tiden som kommer," avslutter Monsen.


Joachim Lundhagebakken har markert seg som en talentfull spiller, og selv om han nå tar en pause fra toppfotballen, er det tydelig at han har et sterkt ønske om å komme tilbake sterkere enn noen gang.

8 views0 comments

コメント


bottom of page