top of page
  • pulsenavtoten

Jörgen Wålemark er optimist før seriestart


foto: Raufoss Fotball


Med seriestart i OBOS-ligaen rett rundt hjørnet den 1. april, har Raufoss Fotball allerede begynt å kalkulere sine strategier og forventninger for den kommende sesongen. Etter å ha mistet flere av sine mest fremtredende spillere før sesongstarten, hvilke ambisjoner har Raufoss for den kommende sesongen?


For å få et innblikk i klubbens planer og forventninger, tok vi en prat med trener Jörgen Wålemark. I løpet av samtalen diskuterte vi en rekke temaer, inkludert utfordringene med å kompensere for tapet av nøkkelspillere og de målene klubben har satt seg for sesongen.

Det har vært et hektisk overgangsvindu for Raufoss, hvor klubben har måttet takle avganger av flere betydningsfulle spillere. I lys av dette har trener Wålemark og resten av trenerteamet jobbet hardt for å restrukturere laget og sikre en konkurransedyktig tropp for kommende kamper.


Når det gjelder målene for sesongen, forklarte treneren at selv om det er utfordrende å erstatte nøkkelspillere, har Raufoss fortsatt ambisjoner om å gjøre det bra i ligaen. Wålemark understreket viktigheten av å fokusere på lagets kollektive innsats og samarbeid for å oppnå suksess, selv i møte med utfordringene som følger med spilleres avganger.

Med sesongstarten bare noen dager unna, er Raufoss Fotball fast bestemt på å gi alt og kjempe for seire i hver eneste kamp. Fansen kan forvente en dedikert og konkurransedyktig innsats fra laget, selv i møte med de tøffeste motstanderne i OBOS-ligaen.


Det er med en blanding av spenning og forventning at Raufoss går inn i den kommende sesongen, klar til å møte utfordringene og kjempe for suksess på banen.

4 views0 comments

Commenti


bottom of page