top of page
  • pulsenavtoten

Hovedtrener Richard Taylor Løst fra Kontrakten med SK Gjøvik-LynMandag ettermiddag ble spillerne i SK Gjøvik-Lyn informert om at hovedtrener Richard Taylor har blitt løst fra kontrakten.


I en pressemelding underskrevet av styreleder Thomas Almli, står det følgende:

«SK Gjøvik-Lyn og Richard Taylor er i dag blitt enige om å avslutte hans arbeidsforhold i klubben. Etter tett dialog med styret og sportslig utvalg i klubben den siste tiden, er vi nå enige om at han fratrer som hovedtrener for A-laget. SK Gjøvik-Lyn takker Rich for den tid og innsats han har lagt ned og ønsker han lykke til videre.»Utfordrende Sesongstart

SK Gjøvik-Lyn mistet flere nøkkelspillere etter forrige sesong og måtte gjennomføre betydelige kostnadskutt for å beholde lisensen. Trener Espen Haug forlot også klubben, og Richard Taylor ble hentet tilbake fra England for å bygge opp et nytt lag med unge og lokale spillere, samt noen eksterne spillere. Utover seieren mot Vålerenga 2, har de øvrige syv kampene endt med tap.


Det var etter lørdagens 0-8-tap mot Grorud at diskusjonene rundt Taylors posisjon som hovedtrener eskalerte. De to foregående kampene endte med 1-4 mot Ull/Kisa og 0-4 mot Tromsdalen.


Ekstraordinært Møte

Sportslig utvalg i SK Gjøvik-Lyn avholdt et ekstraordinært møte lørdag kveld. Ifølge OA handlet møtet om Taylors fremtid i klubben, selv om Almli ikke ville bekrefte møtets innhold.Ny Midlertidig Trener

Mandag ettermiddag kom bekreftelsen på at Taylor er avsatt som hovedtrener. Spillerne møttes også til trening mandag etter lørdagens tap, ledet av Mohamed «Abdi» Abdullahi. Rutinerte Jesper Sydbøge og Ole Thomas Skogli, som begge er skadet, var også til stede på stadion. De ønsket ikke å kommentere Taylors avgang og henviste til styreleder for spørsmål.


Det er foreløpig uklart hvem som skal lede laget ut sesongen, noe klubben vil jobbe med i de kommende dagene.

5 views0 comments

Comments


bottom of page