top of page

Hellbillies Trollband i fart


Det er fart i gutta i Hellbillis. Foto: Glenn A.


På en varm sommerkveld samlet en dedikert fanskare seg på Raufoss for å oppleve veteranene i Hellbillies i full sving. Med over 30 år på veien skuffet ikke bandet, som åpnet med den klassiske "Råka ta ei pil". Energien var til å ta og føle på da de fortsatte med hits som "Sur som rognebær" og "Leite etter lykka". Overraskende nok var "Deg og meg i kveld" tilbake på settlisten etter å ha vært fraværende på tidligere festivalopptredener.


Lars Haavard Haugen har ikke noe problem med og by på seg selv. fot: Glenn A.


En spesiell hyllest ble viet til Dickey Betts gjennom den kraftfulle fremføringen av "Ramblin' man", som fanget essensen av Allman Brothers Bands musikalske arv. Hellbillies leverte som alltid en engasjerende forestilling, og deres tilstedeværelse på scenen er en påminnelse om deres betydning i norsk musikkhistorie.


Det var ett entusiastisk publikum som var med fra første tone foto: Glenn. A


Return: Gjenhør med Klassikere

Return, et annet ikonisk norsk band, fulgte opp med en minneverdig opptreden. De innledet kvelden med "Having fun" og fortsatte med energifylte låter som "Steel your heart away" og "Change the attitude". Publikum var spesielt begeistret for gjenhøret med "Room in your life" og den livlige "Tonight". Avslutningsvis leverte de "The loner", som alltid er en selvfølge på deres konsertprogram.


Knut Erik Østgård og resten av gutta i Return gjorde jobben de var kommet for og gjøre. Foto: Glenn A.


Løfte om Tilbakekomst

Knut Erik Østgård, vokalist i Return, lovte en tilbakekomst, noe som ble møtt med jubel og applaus fra det entusiastiske publikummet. Stemningen på Raufoss var ikke til å ta feil av – både band og tilhørere delte en genuin hengivenhet til musikken og den levende arven de skaper sammen.

Tore Larsen og Henning Ramseth koste seg på scena fredag kveld samen med publikum. Foto: Glenn A


Med sommerturneen bare så vidt begynt, er det tydelig at disse to bandene fortsatt har mye å tilby sin trofaste fanskare, både lokalt og nasjonalt. Musikken deres, som har stått tidens prøve, fortsetter å inspirere og glede generasjoner av musikkelskere.14 views

Comments


bottom of page