top of page

Heidi Sollien blir ny driver av Ås kommunelokale
Fra 1. juli tar Heidi Sollien fra Bøverbru over som ny driver av Ås kommunelokale. Sollien er ivrig etter å komme i gang og har mange ideer for å trekke folk til lokalet.


Planer for Kafé og Middagstilbud

Sollien ønsker å tilby kaffe og middag noen dager i uken, med tradisjonell husmannskost som hovedfokus.

– Jeg har lyst til å prøve å ha kaffe og middagstilbud med typisk husmannskost noen dager i uka, forteller hun.


Spesielle Arrangementer

Sollien planlegger også ulike temakvelder for å trekke gjester til Ås kommunelokale.

– Jeg er åpen for at folk kan komme med forslag til hva de ønsker at lokalet skal brukes til. Vi har gjort det veldig fint utendørs med heller og veranda, som kan brukes til grillkvelder. I kjelleren er det stor skjerm for å vise fotball og rallycross, sier hun.


Kurs og Konserter

Sollien er også åpen for å arrangere kurs og konserter, og leier gjerne ut lokalet til slike formål. Hun planlegger å videreføre tradisjonen med koldtbord, men ønsker å tilpasse dette etter arrangementer og ukedager.


Hjemmelaget Kaker og Catering

Heidi Sollien driver allerede med catering fra hjemmet, og hun planlegger å videreføre sine hjemmelagde spesialiteter til Ås kommunelokale.


– Jeg vil fortsette med koldtbord og bruke det i kafévirksomheten. I tillegg blir det salg av kaker, spesielt rundt juletider med småkaker som jeg har laget i mange år, sier Sollien.


Forberedelser til Åpning

Sollien skrev kontrakt på onsdag og har mange planer for oppstarten.

– Jeg må ta det steg for steg. Vi åpner så fort vi rekker, og det blir annonsert på Facebook og en egen hjemmeside, forteller hun.


Økonomistyring og Administrasjon

Sollien er revisor i bunn og tar seg av økonomien selv.


– Jeg har ikke lyst til å gi fra meg kontrollen på økonomien. I starten tar jeg meg av alt administrativt selv, sier hun.


En Plass som Lever

Heidi Sollien ser frem til å skape et levende og sosialt møtested.

– Jeg håper å gjøre Ås kommunelokale til en plass som lever litt fra dag til dag, og bli en samlingsplass på Bøverbru, avslutter hun.0 views

Comments


bottom of page