top of page
  • pulsenavtoten

"Graceland Gjøvik: Klare for Elvis-hyllest på Kaffka"


Det blir ingen Elvis dress denne gang lover Arnesen Foto: Glenn A.


Graceland Gjøvik er klare for å ta publikum med på en musikalsk reise gjennom Elvis Presleys legendariske låter når de entrer scenen på Kaffka den 31. mai. Over en kopp kaffe avslører vokalist Morten Arnesen hva publikum kan forvente seg fra deres energifylte opptreden.


"Ja, det blir jo Elvis for enhver dollar, det," ler Arnesen.


"Får vi høre Elvis-låter, ny og gammel,


Ja nå har vi jo en i bandet som er absolutt fan av de nyeste Elvis-låtene. Men det fins jo ikke så veldig nye Elvis-låter. Men vi har valgt låter med litt mer trøkk igjen. Kanskje hva vi har gjort før, og vi har gjort en fornyelse som gjør at vi starter med et skikkelig show den 31. i Kaffka."


Hva gleder dere dere mest til når dere entrer scenen på Kafka?

"Nå er det jo en del måneder siden sist vi sto på scenen. Sist gang vi var samla, hele bandet, var jo tidlig i november under konsertvikua i Østre Toten, på Skreia kulturhus. Så nå er vi litt spillesugne, alle mann, og gleder oss stort til å få lov å spille for forhåpentligvis et fullsatt bakgård."


Hvordan har dere forberedt dere til en sånn konsert?

"Vi er jo en gjeng som er glad i å øve å er glad i å være sammen. Så vi øver stort sett fast, i hvert fall i grunnbandet to ganger i uka. Så vi møtes jevnlig og øver og pirker på småting. Og så får vi inn litt av blåsera innimellom for å se hvordan dette her fungerer."


For de som ønsker å få med seg denne uforglemmelige konserten, er billetter tilgjengelige via Ticket.co, eller man kan kjøpe dem direkte på Kaffka eller gjennom et medlem av bandet. Og for de som ikke sikret seg billetter på forhånd, vil det være muligheter for å kjøpe dem i døra.


I tillegg til den musikalske opplevelsen har Graceland Gjøvik også satt sitt preg på Gjøviks gater med en spektakulær hvit limousin, som har fungert som et levende reklameskilt for den kommende konserten.


"Ja, så vi har vel vært et band som prøver å gå litt egne veier. Én ting er jo at vi skryter på oss at vi er gode musikalsk, og det har vi vel," smiler Arnesen. "Det er vi litt opptatt av. Hvis man skal huske noen, så er det gjerne de som skiller seg litt ut."
11 views0 comments

Comments


bottom of page