top of page
  • pulsenavtoten

Gjøvikbanen stenger gjennom store deler av sommerenSommerens nyheter fra Bane Nor kan være en utfordring for mange reisende, særlig for dem som allerede er lei av buss for tog. I løpet av sommeren vil Bane Nor gjennomføre både mindre og større inngrep på jernbanenettet, noe som vil resultere i betydelige køer og ventetider for buss for tog.


Stengte Strekninger på Gjøvikbanen

Reisende som planlegger å bruke kollektivtransport fra Gjøvik, Raufoss, Reinsvoll eller Eina må belage seg på busstransport i stedet for tog. Gjøvikbanen vil være stengt mellom Roa og Gjøvik fra 27. til 28. juli, og mellom Oslo S og Gjøvik fra 29. juli til 23. august. Dette påvirker toglinjene RE30 og R31.


– Vi bygger og moderniserer jernbanen for å gi pendlere og reisende et bedre transporttilbud, sier Victor Hansen, direktør for Kunde- og trafikkinformasjon hos Bane Nor til NRK.


Alternative Transportløsninger

Vy, Go-Ahead og Flytoget har organisert alternative transportløsninger for deres tog som påvirkes av stengningene. Dette betyr at Vy vil stå for transportløsningene for reisende som planlegger å ta toget inn til Oslo for å nyte sommerværet i hovedstaden.


Arbeid i Oslo Sentrum

Når du endelig har kommet deg til Oslo, er det viktig å være klar over at deler av Oslo sentrum også vil være stengt i sommer. Statens vegvesen opplyser at de vil starte et stort prosjekt fra 1. juli, som innebærer stenging av Ring 1 mellom St. Olavs gate og Oslo Spektrum. Dette arbeidet vil pågå i tre år.


Å planlegge alternativene dine nøye er derfor viktigere enn noensinne for å sikre en smidig reiseopplevelse gjennom sommeren.

17 views0 comments

Comentários


bottom of page