top of page
  • pulsenavtoten

Gjøvik-Lyn fikk en tøff start på sesongen med 0-1 tap mot Junkeren hjemme på Gjøvik stadion
Gjøvik stadion var åstedet for en seriepremiere som skulle vise seg å være en kamp preget av skader, utvisninger og et Junkeren-lag som holdt stand til tross for å spille en omgang med en mann mindre på banen.


Dominerende start for Junkeren

Bodø-laget Junkeren viste fra starten av at de mente alvor med kampen. De dominerte de første 20 minuttene, utnyttet rommet på banen effektivt og skapte flere farlige sjanser etter presise innlegg fra sidene. SK Gjøvik-Lyn lå lavt i sitt press, og det virket som om hjemmelaget måtte finne sin form i den første delen av omgangen.


Gjøvik-Lyn kjemper tilbake

Midtveis i omgangen begynte SK Gjøvik-Lyn å finne rytmen sin og flyttet laget høyere på banen. De fikk et par gode muligheter, blant annet en farlig avslutning fra Lasse Tveten Johannessen og et nærgående forsøk fra Martin Dencher Opsahl på en overgang. Disse sjansene var de mest livlige øyeblikkene for hjemmelaget før pausen.


Ulykker for Gjøvik-Lyn

Dessverre ble SK Gjøvik-Lyn rammet av to uheldige hendelser før pause. Først måtte Jesper Sydbøge forlate banen med skade og ble erstattet av Alexander Bjørnhaug. Deretter pådro Isak Wiik Lekang seg et totalt unødvendig rødt kort like før pause, som satte laget i en enda vanskeligere situasjon.


Junkeren holder stand

Til tross for å spille med en mann mindre i andre omgang, klarte Junkeren å holde på ledelsen. De skapte til og med flere farlige sjanser og var nærmere scoring enn hjemmelaget. SK Gjøvik-Lyn forsøkte å sette press mot slutten av kampen, men Junkerens forsvar holdt stand og sikret dem seieren.


Birk Håkenstad Evertsen gjør sitt inntog

Den tidligere SK Gjøvik-Lyn-spilleren Birk Håkenstad Evertsen kom inn som innbytter for Junkeren i andre omgang, og hans innsats bidro til å holde oppe trykket på Gjøvik-Lyn.


Konklusjon

Alt i alt var det en kamp preget av spenning og dramatikk, men det var til slutt Junkeren som stakk av med seieren. SK Gjøvik-Lyn har en del å jobbe med etter denne kampen, spesielt når det gjelder disiplin og å utnytte sjansene sine. Men sesongen er lang, og det er fortsatt mye tid igjen for laget å vise hva de er kapable til.


Fakta

SK Gjøvik-Lyn - Junkeren   (0-1)


Scoringer: 0-1 Sidad Chooly (34)

Gule kort: Mikdad Cedra, SK Gjøvik-Lyn

Rødt kort: Isak Wiik Lekang (to gule)


SK Gjøvik-Lyn: Rafael Veloso - Mikdad Cedra Kabbour (Johan Filip Karlsson 61.), Jesper Sydbøge, Aime Vaillance Nihorimbere, Tinius Skattum-Dahl (Mohammas Mehdi Rasholi 77.)- Asle Ertsgaard Hastadklev - Martin Dencher Opsahl, Mads Volden, Oliver Banken Sandberg (Ole Thomas Skogli 61.), Lasse  Johannessen Tveten - Johan Melvin Helan (Per Kristian Jansen 77.)

0 views0 comments

Kommentare


bottom of page