top of page

Gerd-Liv Valla tar fatt på ny rolle som korrupsjonsjegerGerd-Liv Valla, kjent som tidligere leder i Landsorganisasjonen i Norge (LO), har påtatt seg et nytt og spennende verv som korrupsjonsjeger ved en alder av 76 år.


Den erfarne Valla er nylig valgt som styreleder i Fair Play Bygg i Oslo og omegn, en organisasjon som samler arbeidstaker- og arbeidsgiversiden i kampen mot korrupsjon og arbeidslivskriminalitet, ifølge VG.


Selv om Valla opprinnelig hadde planlagt å nyte en rolig tilværelse og slappe av, kunne hun ikke si nei til den utfordrende oppgaven.


– Men noe så spennende kunne jeg ikke si nei til. Dette er et emne jeg har jobbet med og brenner for siden jeg jobbet for Gro Harlem Brundtland på Statsministerens kontor i 1990, uttaler hun til avisen.


Valla har en imponerende karrierebakgrunn, inkludert hennes periode som LO-leder fra 2001 til 2007. Før dette innehar hun stillinger som justisminister i Jagland-regjeringen og nestleder i LO og LO-forbundet Norsk Tjenestemannslag.


Den erfarne lederen bringer med seg et betydelig engasjement og erfaring inn i sin nye rolle som korrupsjonsjeger, og hennes innsats vil utvilsomt bidra til å styrke kampen mot korrupsjon og arbeidslivskriminalitet i Oslo-regionen.

0 views

Comments


bottom of page