top of page
  • pulsenavtoten

Fyrverkeri Kulturskole feirer 25 år med en fantastisk jubileumsfest


Foto: Glenn A.


Fyrverkeri Kulturskole har markert sitt bemerkelsesverdige 25-årsjubileum med en ekstravagant feiring fylt med bursdagskake, festforestilling, kunstutstilling og drømmestipendutdeling.


Nina Nedberg, den erfarne rektoren ved skolen, tok seg tid til å dele noen glimt fra den travle dagen. "Vi har 25-årsjubileum bare én gang, så det må feires storslått," uttalte hun entusiastisk. Feiringen inkluderte en blendende konsert i kinosalen, teatersnutter, og kunstutstillinger som imponerte i kommunestyresalen.


Nedberg reflekterte også over den lange reisen fra skolens tidlige dager til dagens moderne fasiliteter. "Det har vært masse forberedelser til denne dagen. Vi har holdt på i mange uker og forberedt oss, både elevene og vi lærere," sa hun.

Foto: Glenn A.


I tillegg til festlighetene, hadde skolen et spennende prosjekt med å lage smykker av gjenbruksmateriale. Elever som solgte disse smykkene på jubileumsfeiringen, delte sin entusiasme. "Vi har brukt masse tid og energi på dem, og det har faktisk vært ganske gøy å lage disse her," sa Katrine, en av elevene.


Foto: Glenn A.


Feiringen inkluderte også utdeling av det ettertraktede drømmestipendet. Halvor Dokke den heldige vinneren, uttrykte sin glede og takknemlighet for anerkjennelsen. "Det er en del år med øving og intens jobbing," sa Dokke, som har en lidenskap for trommer.


Den fargerike feiringen var ikke bare et tilbakeblikk på fortiden, men også en inspirasjon for fremtiden. Med talenter som Halvor Dokke og dedikerte elever som Katrine, ser fremtiden lys ut for Fyrverkeri Kulturskole, som fortsetter å dyrke kreativitet og lidenskap for kunst og musikk.


det var også en kunstutstilling i kommune styresallen. Her skulle elevene portrettere sin superhelt:

Portrett tekst: Tatyana (8år) " Superhelten min er meg, for jeg er sterk"

7 views0 comments

Comments


bottom of page