top of page

Fredvikafestivalen varsler utsatt billettsalg for 2025

Updated: 4 days ago


var årets fredvika festival den siste?


Fredvikafestivalen har kunngjort på sosiale medier at billettsalget for neste års festival er utsatt. Både frivillige og publikum som ser frem til festivalen må utvise litt tålmodighet mens arrangementets økonomi avklares.


I år samlet festivalen 2250 besøkende som nøt musikalske opptredener fra artister som Knut Anders Sørum, Cezinando, Delara og Kakkmaddafakka. Med støtte fra nesten 120 dedikerte frivillige, tilbød festivalområdet et bredt spekter av aktiviteter for alle aldre, og alt lå til rette for en suksessrik festival. Til tross for dette, opplevde Fredvikafestivalen en nedgang i billettsalget sammenlignet med året før.
Festivalsjef Frøydis Holstad Torp har tidligere uttalt til OA at nedgangen kan tilskrives kollisjon med andre arrangementer.


– Vi endret datoen i år for å treffe bedre inn i skoleferien og nå flere ungdommer. Det kan hende at konkurransen med andre arrangementer, som 2830-festivalen og Pride-feiringen, påvirket billettsalget, sa Holstad Torp.


På sosiale medier har festivalen takket frivillige, artister og publikum for deres støtte og engasjement under årets festival. Samtidig har de informert om at billettsalget for 2025 utsettes til festivalens økonomiske situasjon er avklart.


– Vi vet at mange av dere venter spent på billetter til Fredvika 2025. Det betyr så mye for oss! I år trenger vi litt mer tid for å sikre at vi lander økonomisk på riktig måte. Takk for at dere vil være med på festivalen – dere er fantastiske, uttaler Fredvikafestivalen på sine sosiale medier.


Festivalen oppfordrer alle interesserte til å følge med på deres kanaler for oppdateringer angående billettsalget og kommende arrangementer.

0 views

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page