top of page

Fredvika Festival: Seks År med Musikk og FellesskapFredvika Festival er tilbake for sjette gang, en sommertradisjon som samler musikkelskere til en helg med variert musikk. Kari Houth Fjellseth, en av festivalens ledere, deler sine tanker om årets arrangement.


-Forberedelsene startet allerede dagen etter fjorårets festival, med fokus på å sikre populære artister og planlegge en spennende helg. kunne Fjellseth fortelle.


Festivalen har vokst til å bli en stor organisasjon med seks personer i ledelsen, 30 teamledere, og 150 frivillige og dugnadsfolk.


Kari Houth Fjellseth. Foto: Alexander Bryntesen.


Årets festival byr på en imponerende lineup. Fredagen åpner med bandet Raduga, etterfulgt av artister som Hillary, Lea fra Toten, Brent og Cezinando.


Lørdagen starter tidlig med Knut Anders Sørum, og fortsetter med artister som Pikekyss, Sunbird, Cupid Girl og Amanda Delara. Kvelden avsluttes med opptredener fra Datarock og Kakkmaddafakka.


Festivalen har også et nytt barområde og mange sitteplasser, noe som lover en komfortabel opplevelse for deltakerne. Fredvika Festival er en inkluderende arrangement hvor barn under 13 år får gratis inngang sammen med en edru voksen.


Festivalen har blitt en viktig del av Gjøviks kulturliv, med god støtte fra kommunen. Kari er optimistisk og håper på sol og en fantastisk helg ved Mjøsas bredder. For mer informasjon og billetter, kan man besøke fredvika.no.

4 views

Σχόλια


bottom of page