top of page
  • pulsenavtoten

Forventninger til en Fargerik Forestilling


Raufossrevyen 2024 Foto. Alexander Bryntesen


Det er intens øving på kulturhuset her på Raufoss, der et dedikert team jobber hardt for å gjøre seg klare til premieren. Til tross for at det kanskje ikke ser perfekt ut ennå, er stemningen høy og forventningene store blant de som er involvert.


Thomas Hildonen, en av de som er med på øvingen, er rolig til tross for at premieren nærmer seg raskt.

-"Jeg er ikke nervøs i det hele tatt," sier han. "Nå vet jeg jo at etter 3 år, så vet vi hvordan det ser ut på denne tiden. Og så blir det på stell."


Med premiere den 27. juni har de under en måned på seg til å få alt på plass. Aurora, som har vært med på dette i 2 år allerede, føler seg trygg på oppgaven.


-"Det begynner å få litt dreisen på dette her nå," sier hun med en trygg tone.

Stig Kenneth, en av de mange i ensemblet som har drevet med teater siden ungdommen, er spent på å fortsette tradisjonen.

-"Det er veldig morsomt at vi er en såpass stor gjeng som er her enda," sier han entusiastisk.


En Fargerik Blanding av Karakterer

Med et mangfoldig ensemble og et variert program, lover årets show i bakgården på bygn.5 å være en fest for publikum. Fra parodier til spektakulære dansenumre, er det noe for enhver smak.


-"Det blir et kobbel av fargerike karakterer," sier en av skuespillerne, med et glimt i øyet. "Mange parodier og litt speisa karakterer kan dukke opp på dette her."

Med både lokale nyheter og nasjonale begivenheter som tema, håper ensemblet å gi publikum en minneverdig og latterfylt opplevelse.


-"Hvis folk trenger en forløsende latter og å se vår versjon av hva som har skjedd det siste året, må man komme og se," oppfordrer en av skuespillerne.


Med forventninger om en fullsatt sal og en entusiastisk mottakelse fra publikum, ser ensemblet frem til en spektakulær premiere.

2 views0 comments

Comments


bottom of page