top of page

Forberedelser og lidenskap for garasjerock festivalen 2024Vi har satt oss ned med Stian Amundsen og Anne Marie Gentili, to av arrangørene bak Garasjerock Festivalen 2024.


Forberedelser og siste innspurt før Festivalstart

Med bare en uke igjen til festivalstart, er vi midt i de siste forberedelsene. Vi går nå grundig gjennom alt, og det er alltid de små detaljene som tar ekstra tid. Fra å sette opp scener og telt til å sørge for at alt er klart rundt omkring, det er mye som skal på plass. forklarer Amundsen.


Festivalen startet i 2017

Det begynte som en enkel sommerfest med venner, men det utviklet seg raskt da vi involverte lokale band til å spille. Det første året hadde vi rundt fem band, og siden den gang har festivalen vokst hvert år.


-Vi er nå inne i sjette året med fullskala festival, bortsett fra 2020 da vi kun kunne gjennomføre noen mindre konserter på grunn av covid-19 restriksjonene. Garasjerock Festivalen drives helt på dugnad, med tusenvis av timer investert av frivillige. forklarer Gentili.


Internasjonal tiltrukkethet og lokal lidenskap

Festivalen har fått et rykte som tiltrekker seg folk fra ulike deler av verden, og har allerede internasjonale gjester som ankommer. Det er ikke mange småskala festivaler som kan skryte av en så internasjonal tilstrømning.


Kulturelt mangfold og matopplevelser

Også rockere blir sultne derfor blir det lagt vekt på både lokal og internasjonal mat på festivalen, med alt fra thaimat til hamburgere og egenlaget rabarbrakake. På festival området tilbys også campingmuligheter med gode fasiliteter, inkludert porselens toaletter og rennende vann.


Musikkprogram og Artistutvalg

I år blir det et variert utvalg artister, fra rolige rockeband til mer ekstreme sjangre.

-Vi har lagt vekt på å inkludere flere band med kvinnelige frontfigurer for å balansere ut lineupen.


Billettinformasjon og Besøkende

Det er fortsatt mulig å få tak i billetter både online og ved inngangen, selv om mange venter til siste øyeblikk. Med en god interesse for billettene i år.1 view

Comments


bottom of page