top of page

Første påskedag: Marius Alm gjenoppstår som Raufoss-spiller


Bilde: Marius Mykleset, Raufoss Fotball


På første påskedag, en helligdag som markerer Kristi oppstandelse i den kristne tradisjonen, ble det feiret på Raufoss-treningen. Årsaken til feiringen var gleden over at Marius Alm nå er tilbake som spiller for Raufoss Fotball.


Marius Alm, opprinnelig fra Hadeland, tilbrakte forrige sesong på banen for Hødd, men har nå skrevet under kontrakt ut 2024-sesongen med Raufoss.


Sportssjefen og daglig lederen Fredrik Greve Monsen uttalte følgende: "Vi vurderte behovet for en ny midtstopper etter at Joachim Lundhagebakken bestemte seg for å trappe ned. Etter å ha vurdert flere kandidater fant vi ut at Marius var det beste alternativet."

Valget om å hente tilbake Alm begrunnes med hans lokale tilhørighet, kjennskap til klubben og erfaring i OBOS-ligaen.


Marius Alm har en lang historie med Raufoss. Han debuterte i 1. divisjon for klubben i 2016 og har siden spilt over 110 kamper og scoret 13 mål for A-laget. Etter å ha flyttet til Toten for rundt ti år siden for å satse på fotball, har Alm vært en viktig del av Raufoss-miljøet.


Etter en omflakkende periode som inkluderte stints i KFUM Oslo, Kristiansund, og Hødd, er Alm nå tilbake der det hele startet. Hans tilbakekomst styrker Raufoss ytterligere, med hans fysiske tilstedeværelse på over 1,90 meter og hans evne til å skape problemer for motstanderne både på dødballer og i luftrommet.


Supporterne kan også glede seg over å se Alm tilbake i aksjon, med sitt kjente Supermann-aktige feiringsrituale som har gjort ham populær blant fansen for sin oppofrende spillestil og vinnermentalitet.

6 views

Comments


bottom of page