top of page
  • pulsenavtoten

"Spontane Totninger" utfordrer seg selv og totningen.Onsdag møttes teamet bak det kommende show "Spontane Totninger" i studioet til Torbjørn Dyrud, for en nøye planlagt øvingssamling. Til stede var Marie Gram, Paul Håvard Østby, Torbjørn Dyrud, Ken André «BAdesKen» Ottesen og Marie Gram.


Vi fikk en prat med gjengen over en kopp kaffe og kaker.


Paul Håvard Østby uttrykte optimisme rundt fremgangen så langt å kommenterte at øvingen gikk ganske fint.


Ken André «BAdesKen» Ottesen skal utfordre nye grenser, han skal nemlig synge og danse.

 Til tross for at han ikke akkurat er kjent som en danseløve, innrømmet han at han gjør det mest for å glede sin mor.


Marie Gram var ikke i tvil når Østby tok kontakt, selv om dette blir en ny opplevelse er dette noe hun gleder seg til. Hun blir nok litt starstruck i løpet av tiden showet skal gå. Det er spesielt en av de som skal gjeste scenen som Gram blir lett rød i kinnene av når vi nevner, nemlig Terje Sporsem. - Det er noe jeg må jobbe med legger hun til.


Torbjørn Dyrud er kappelmester og har ansvar for å lære gjengen sangene som har blitt laget for dette showet. Når jeg om det spør om det er vanskelig å lære seg sangene.

kommer svaret helt klart skal lære seg Beyonce så må man øve, det gjelder alle.


Are Kalvø, Gaute, Frida Ånnevik, Einar Bakkeli, Terje Sporsem, Lewi Bergrud, Knut Erik Østgård fra Return, Hans Morten Hansen og Knut Anders Sørum dukker opp i teltet. Foto: PRESSEBILDER


Navnet "Spontane Totninger" ble valgt for å formidle det paradoksale i å være totning og samtidig spontan.


Med 18 forestillinger planlagt og med 6000 solgte billetter, er forventningene høye for "Spontane Totninger". Publikum kan forvente seg en blanding av humor, musikk og dans. Deltakerne ser frem til å levere en uforglemmelig opplevelse.11 views0 comments

Comments


bottom of page