top of page
  • pulsenavtoten

En Solskinnsdag Fylt med Glede og Aktiviteter


Det blei satt ny rekord i lena Parken under Barnas dag. Foto: Glenn A.


Lørdag formiddag ble Lenaparken et yrende samlingssted for både små og store, da Barnas Dag ble arrangert. Med strålende solskinn og et mylder av aktiviteter, ble dagen en suksess for både barn og voksne som strømmet til parken.


Prosjekt gruppa: Jo-Terje Sagrusten Høyesveen,Anne Beate Bakken og Anne Bjørnødegård Foto: Glenn A


kultursjef i Østre Toten kommune Jo-Terje Sagrusten Høyesveensom uttrykte sin glede over den store oppslutningen:

-"Det er veldig gøy å se alle barna som kommer hit og koser seg. Vi hadde jo et førstereis i fjor, men det er fantastisk å se hvordan arrangementet vokser for hvert år."


Arrangementet hadde blitt planlagt nøye i forkant, med håp om godt vær, og det virket som værgudene var på arrangørenes side. Over 20 forskjellige lag og foreninger hadde stilt opp med ulike aktiviteter som barna kunne delta på, alt fra sportsaktiviteter til kreative verksteder.


Østre Toten gym- og turnforening hadde turn show i lena parken. her representert ved: Thea Emilie, Julia, Synne Marie, Astrid, Leah, trenere: Annelen og Marija. Foto: Glenn A.


"Det er viktig for oss å tilby en slik dag hvor barn og familier kan utforske ulike aktiviteter og kanskje finne sin lidenskap. Vi vet at ikke alle har kjennskap til hva som finnes av tilbud i kommunen, så dette er en flott mulighet til å oppdage nye interesser," forklarte kultursjefen.


Tryllekunstner Daniel Larsen var på plass lørdag. Foto: Glenn A


Men selv om arrangementet strålte av glede og aktivitet, var det også et bakteppe av bekymring for noen familier som kanskje ikke har økonomi til å delta på slike aktiviteter. Likevel forsikret arrangørene om at det fantes ordninger for å støtte barn og unge som sto i fare for å falle utenfor.


Blant de mange aktivitetene kunne man også glede seg til å se på 17. mai-øvelsene, samt turnoppvisninger og til og med et trylleshow som bragte tilbake stemningen fra gamle dager.


Foto: Glenn A


Morten Lysgård fra Toten troll, fortalte om deres spennende arrangementer og muligheter for unge i området. Fra reiseinnsynshytta på Totenåsen til stolpejakt og sommerleir, Totentroll tilbyr en rekke aktiviteter som appellerer til både eventyrlystne og naturinteresserte.


Alt i alt var Barnas Dag i Lenaparken en strålende suksess, hvor både arrangører og deltakere gikk hjem med et smil om munnen og nye opplevelser i bagasjen. Arrangørene ser allerede frem til neste års arrangement, med håp om å fortsette å inspirere og glede barn og unge i lokalsamfunnet.

7 views0 comments

댓글


bottom of page