top of page
  • pulsenavtoten

En bil havnet utfor veien ved Reinsvoll søndag kveldSøndag kveld ble nødetatene tilkalt til en singelulykke på riksvei 4 ved Reinsvoll, hvor en bil hadde havnet utfor veien.


Politiet reagerte raskt og var på stedet like etter klokken 18.00.Ifølge operasjonsleder Per Solberg fra Innlandet politidistrikt, ble bilen berget og riksvei 4 var åpen for fri ferdsel igjen like før klokken 19.00. Heldigvis ble ingen personer skadet i hendelsen.


"Bilen har kjørt av veien og står på alle fire hjul litt ved siden av veien," beskrev Solberg til OA i 18.15-tiden. Det var to personer i bilen, men ingen av dem viste tegn til skader.


Ukjent årsak

Utforkjøringen skjedde noe sør for avkjøringen til Reinsvoll på riksvei 4, men årsaken er foreløpig uklar. "Vi har ingen umiddelbare mistanker rundt hva som er årsaken. Vi tar en kontroll av føreren og vil få en forklaring etter hvert," sa Solberg.


Involverte blir avhørt av politiet på stedet, og Vegtrafikksentralen varslet om redusert framkommelighet i området i forbindelse med hendelsen.

0 views0 comments

Comments


bottom of page