top of page
  • pulsenavtoten

Elverum seiret mot Toten i jevn kamp

Toten - Elverum 1-2
Kampen mellom Elverum og Toten startet med Elverum i førersetet, men etter det første kvarteret jevnet det seg ut og det ble en jevn kamp.


Etter rundt 18 minutter fikk dommer Jonas Johnsen (Bækkelaget SK) en trøkk og gikk i bakken, men han kom seg raskt på beina og kunne fortsette kampen.


Begge lagene skapte gode sjanser i løpet av de første 40 minuttene, men det var Kristian Skoglund fra Elverum som satte inn det første målet etter cirka 42 minutters spill, noe som ga Elverum ledelsen med ett mål til pause.


I starten av andre omgang presset Elverum hardt, og etter et flott løp av Håvar Bendik Solbakken Befring satte Sondre Løvberg inn Elverums andre mål, noe som var fortjent ut fra spillbildet.


Etter 70 minutters spill fikk Toten en straffe, som Mads Wainwright Hveem satte i mål, reduseringen til 1-2 ga ny spenning i kampen.


Toten fortsatte å presse på, men klarte ikke å utligne. I løpet av de siste minuttene av kampen økte intensiteten, og Toten pådro seg to gule kort innenfor to minutter.


Mot slutten av kampen mente Toten de burde hatt straffe, men dommeren var uenig. Jonas Imerslund Harefallet på Toten fikk sitt andre gule kort og ble utvist like før kampslutt.

På tampen av kampen scoret Elverum sitt tredje mål ved Lounes Mohamed Foudil, og dermed endte kampen 2-1 i Elverums favør.


Dette betyr dessverre at Toten er ute av cupen.

0 views0 comments

Comments


bottom of page