top of page

Eina forbereder seg på drømmeanlegg for idretten


foto:I tillegg til idrettshallen skal en ny fotballbane på plass. Foto: GEOPLAN3D


Etter å ha ventet i spenning siden før pandemien i 2019, ser det endelig ut til at drømmen om en ny idrettshall og fotballbane utenfor Thune skole på Eina vil bli en realitet innen få år.


Eina Sportsklubbs leder, Eirik Hamre Korsen, deler en blanding av glede og forventning etter å ha tilbrakt de siste fem årene med å jobbe mot dette målet. Målet har alltid vært å skape et nytt samlingspunkt og en «storstue» for alle einainger som er glad i idrett.


Idrettshallen skal være et samlingspunkt for alle idrettsfrelste einainger. Foto: GREENADVISOR


Støttet av Totens Sparebank, Sparebankstiftelsen DNB, og Vestre Toten kommune, har klubben samlet inn nødvendige midler for å realisere prosjektet. Kommunens bidrag på 25,5 millioner kroner har vært avgjørende for å dekke størstedelen av kostnadene.


Prosjektet, planlagt å være ferdigstilt til skolestart i 2025, vil inkludere en idrettshall, en ny kunstgressbane og en parkeringsplass. Inne i hallen vil det være et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert en gymsal, buldrevegg, squashbane, styrkerom og kampsportfasiliteter.

Hamre Korsen fremhever den varierte tilbudet som vil være tilgjengelig, noe som vil gjøre anlegget til et attraktivt sted for hele familien, uavhengig av idrettsinteresse.


Tross den gledelige nyheten, erkjenner klubben at de vil bli påvirket av prisstigningen, og trenger ytterligere midler for å fullføre prosjektet. Med støtte fra lokale bidragsytere og kommunen håper de å kunne starte byggingen i løpet av året.


Vi har tatt en prat med leder for Eina sportsklubbs leder Eirik Hamre Korsen.
4 views

Comments


bottom of page