top of page
  • pulsenavtoten

Dyretransport kjørte av veien i Gjøvik sentrumLørdag morgen kjørte en dyretransport av veien i Huntonbakken, like ved Gjøvik sentrum på riksvei 4. Trafikkuhellet skjedde rett før klokken ti.


Politiet meldte via tjenesten X kort tid etter ulykken at det ikke var rapportert om personskader, og at nødetatene var på vei til stedet.


Politiet opplyste også at det kunne dreie seg om en dyretransport. Operasjonsleder Frode Øvreås ved Innlandet politidistrikt bekreftet at det var flere personer i bilen.


Politiet på stedet bekreftet at det ikke var hester i bilen da den kjørte ut, men det var tre personer ombord. Ingen av dem ble skadet, og de ble sjekket av ambulansepersonell på stedet. Rundt halv elleve ble det manuell dirigering på stedet, men politiet og andre nødetater var i ferd med å avslutte arbeidet der.


Dyretransporten må berges, men dette blir sannsynligvis utsatt til sent lørdag kveld eller natt til søndag på grunn av trafikksituasjonen.


– Vi skal vurdere om bilen står trygt der den står, uttalte politibetjent Guro Brendhagen til OAs journalist på stedet. Hun forklarte at under en berging må begge kjørefelt stenges, og at dette er best å gjøre når det er mindre trafikk.


Brendhagen fortalte også at lastebilen hadde kjørt nedover langs riksvei 4 da høyre framhjul kom utenfor asfaltkanten. Bilen fulgte kanten et stykke før den til slutt havnet i grøfta og lente seg over mot siden.


Det er ingen mistanke om høy fart eller promille i forbindelse med ulykken.
1 view0 comments

Comments


bottom of page