top of page
  • pulsenavtoten

Dramatisk straffedrama avgjorde NM-kvalifiseringskampen mellom Reinsvoll og RidabuDet ble en kamp fylt med spenning og dramatikk da Reinsvoll møtte Ridabu i NM-kvalifiseringen lørdag. Etter en jevn kamp endte det hele i et straffedrama, der Ridabu til slutt stakk av med seieren etter 13 straffer hver.


Even Sangnes sørget for å sende Reinsvoll i ledelsen i første omgang, men Ridabus Alexander Megalvis utlignet for bortelaget og holdt spenningen oppe.


I andreomgang ble det enda mer dramatisk da Reinsvolls veterankeeper Richard Claeson ble skadet og måtte byttes ut. Reservekeeper Khaled Shoufan måtte derfor trå til for Reinsvoll.


Etter ordinær tid sto det uavgjort, og ekstraomgangene ble heller ikke avgjørende da ingen av lagene klarte å score. Dermed måtte kampen avgjøres på straffer.


Straffesparkkonkurransen ble en nervepirrende affære, og selv etter 13 straffer hver var det fortsatt uavgjort. Til slutt var det Ridabu som trakk det lengste strået og sikret seg seieren.

Det var en kamp som viste seg å være en ekte prøvelse for begge lag, men Ridabu kunne til slutt juble for seieren og avansement i NM-kvalifiseringen. Reinsvoll måtte derimot se seg slått etter en tøff kamp.


Kampfakta


Reinsvoll - Ridabu 1-1 (1-0) (Ridabu videre etter straffer)Scoringer: 1-0 Even Sangnes, 1-1 Alexander Megalvis (58)


Dommer: Henrik Berg Førde (Jørstadmoen Sportsklubb)

Reinsvoll: Richard Claeson (Khaled Shafiq Shoufan) - Henrik Langaas, Steffen Lund, Sebastian Hjelmtvedt, Peder Andreas Bågårud, Thomas Amlien, Even Sangnes, Håvard Drager, Joachim Kronberget, Loke Losnegard, Narongdet Solbakken (Jonas Strande)

0 views0 comments

Commentaires


bottom of page