top of page
  • pulsenavtoten

Dikt og trim i Stolpejakten på Vestre og Østre TotenI årets sesong av Stolpejakten på Vestre Toten blir det en unik kombinasjon av jakt og poesi. Arrangørene har planlagt en spesiell opplevelse for deltakerne, med dikt plassert ved stolpene rundt i Raufoss sentrum. Totalt vil det være 15 stolper å finne, og den siste vil være i nærheten av biblioteket, hvor deltakerne også blir invitert inn på kaffe.


Starten på jakten er planlagt til 28. mai, når været forhåpentligvis har tørket opp og er klart for utendørsaktiviteter. I år inkluderer kartet også området ved Reinsvolldammen, i samarbeid med Hunnselvas venner. Deltakerne kan også glede seg til å oppleve steder med spesiell betydning langs elva. Totalt vil det være 65 stolper å jakte på i Vestre Toten, noe arrangørene mener er et passende antall.


I Østre Toten går også alt etter planen. Papirkartene er allerede trykket og vil snart dukke opp i postkassene til deltakerne. Offisiell startdato er satt til 30. april, slik at de som ønsker kan benytte 1. mai til å jakte ute. Planene for det nye området ved Oksbakken på Totenåsen avhenger av snøsmelting og opptørking, men så snart forholdene tillater det, vil stolpene bli satt ut. Totalt vil det være 175 stolper å finne i Østre Toten, inkludert kjente områder som Hveemsåsen.


Arrangørene oppfordrer deltakerne til å parkere på anviste plasser og ikke kjøre bil fra stolpe til stolpe. Dette handler om trim, ikke om å trimme bilen, understreker de.

1 view0 comments

Comentários


bottom of page