top of page
  • pulsenavtoten

Dette er den nye landslagsdrakten for fotballandslagene


– Designet til hjemmedrakten er basert på proporsjonene i det norske flagget. Den er i tillegg inspirert av sverdet til Harald Hårfagre, og ikke minst et særegent runetegn for navn og nummer.Foto: Vegard Grøtt, Bildbyrån


Når Norges herrelandslag i fotball tar i mot Tsjekkia på Ullevaal Stadion fredag 22. mars er det med en helt ny drakt. Slik ser den ut!


NFF's nyeste landslagsdrakt, utviklet i samarbeid med Nike og Unisport, blir nå lansert som den mest avanserte noensinne, ifølge Leder Merkevare i NFF, Jan Ove Nystuen.


"Kun det beste er godt nok for landslagene våre! Detaljer helt ned på mikronivå sørger for at drakten skal være best mulig å bruke i all slags vær. Dette blir gjort mulig gjennom Nike sin nyeste teknologi, Dri-Fit ADV. Samtidig har vi tatt med oss noe av det tradisjonelle i utviklingen av drakten, og latt oss inspirere av historien i designet. Resultatet er etter min mening de flotteste landslagsdrakta vi noensinne har hatt," uttaler Nystuen.
Drakten, som vil være tilgjengelig for kjøp fra 21. mars, har et design inspirert av det norske flagget, samt elementer fra norsk historie, inkludert sverdet til Harald Hårfagre og nordisk lys som is og nordlys.


Unisport, NFF's samarbeidspartner, vil selge drakten i sine nye lokaler på Karl Johan. Henrik Brosø, Salgssjef i Unisport Norge, understreker viktigheten av samarbeidet.


"De to norske seniorlandslagene er råsterke merkevarer, og det at vi i Unisport får være med å utvikle dette videre er fantastisk spennende for oss. Det er definitivt verdt å snikåpne butikken litt før tiden for dette, og det var ikke vanskelig for oss å si ja til noe slikt!"

Draktene vil bli solgt i unike bokser, og noen av dem vil inneholde en "gullbillett" som gir innehaveren en unik fotballopplevelse på kampdagen 22. mars. Unisport vil også selge drakten utenfor Ullevaal stadion i timene før landskampen mot Tsjekkia samme dag.

0 views0 comments

Comments


bottom of page