top of page
  • pulsenavtoten

Danske påskegjester fikk hjelp av Utstyrsbanken i Vestre Toten


"Sjølsagt fikser vi dette," sier Andersen, og legger til, "når man møter dansker på Eina stasjon, da må man ha både norske flagg og danske briller!" foto: Utstyrsbanken


Utstyrsbanken i Vestre Toten fikk nylig en spennende henvendelse helt fra København. Gunnhild Andersen uttrykker sin begeistring: "Når Utstyrsbanken får en henvendelse helt fra København, ja da blir vi gira!" Noen danske jenter planlegger å tilbringe påsken på Eina, og de trengte skiutstyr. Dette ble møtt med stor velvilje og entusiasme fra lokalsamfunnet.


Det å kunne hjelpe gjester, selv fra andre land, med å nyte påsken i de norske fjellene, er en glede for Utstyrsbanken. Lokalsamfunnet på Eina viser gjestfrihet og velkomst, og det er en glede å kunne bidra til at besøkende får en flott opplevelse i påsken.


Utstyrsbanken i Vestre Toten er et eksempel på lokalsamfunnets initiativ og omsorg for sine gjester, uavhengig av hvor de kommer fra. Denne historien viser hvor viktig det er å inkludere og hjelpe hverandre, spesielt i ferietider som påsken.


25 views0 comments

Comments


bottom of page