top of page

Bygde Pride og Handelsdager på Toten


Lene Stenberg. Foto: Jan Erik Sandmo


Lena forbereder seg til en helg fylt med festligheter og samfunnsengasjement med Lena Bygdepride 2024. Blant aktivitetene kan besøkende nyte hesteaktiviteter og et spennende timesalg.


Toten Janitsjar stiller opp, med en ekstra dose entusiasme med en konsert på torget. I Hagen ved Syskrinet tilbys det kaffe, vafler, og husflidssalg, akkompagnert av livlig musikk.

Vi har bare kommet til torsdagen.


Fredagen byr også på hestevogner og rideturer, sammen med et stort timesalg. Det avholdes en spennende auksjon på torget. En suksess som vidrefører fra Høstdagene 2023.


På lørdagen, hoveddagen for arrangementet, vil Lena være sentrum for en rekke aktiviteter. Bygdepriden inkluderer et oppløftende tog fra Rådhuset til Totenhallen med korpsmusikk og urbane elementer.


Det vil det være bruktmarked i hele Lena og vurdering av gamle skatter av Ellen Ørnes utenfor Gammel Bokhandel, kanskje har du en skatt gjemt unna på loftet som du ikke viste om. Er du av den musikalske typen kan du nyte en gratis konsert med Flimmer i parken.


Høydepunktet på lørdagen er kanskje konserten hvor bandet House Week, sammen med lokale helter som Håvard Gjestvang og Jon Anders Narum vil sørge for en uforglemmelig opplevelse. Øltelt, matservering og boder vil fylle parken hele dagen.


For mer informasjon om arrangementet, sjekk ut Lena Bygdepride på Facebook eller kontakt Lena Handelsstandsforening.

15 views

Comments


bottom of page