top of page

Brann i Bobil på Bøverbru: rask aksjon fra nødetateneNødetatene rykket ut til en privat adresse på Bøverbru etter å ha mottatt et trippelvarsel om brann i en bobil. Politiet i Innlandet fikk meldingen klokken 21.05 mandag kveld.


Operasjonsleder Haagen Løvseth bekreftet at det ikke var personskader i forbindelse med brannen, men at det brant kraftig i kjøretøyet. Etter å ha mottatt varselet, ankom politi og brannvesen stedet innen 21.20.


Klokken 21.25 meldte politiet at situasjonen var under kontroll uten fare for spredning til andre bygninger. Brannen ble slukket klokken 21.50, og det opprettes rutinemessig sak etter hendelsen.


Erik Markeng fra brannvesenet opplyste at de først fryktet spredning til et nabohus og derfor satte inn ekstra ressurser. Brannen ble bekjempet med pulver før de gikk over til vann.


Årsaken til brannen er foreløpig ukjent, men den ble lokalisert til boenheten i bobilen. Etter slukkingen fokuserte brannvesenet på å kontrollere at brannen var fullstendig slukket og ventilerer ut røyk fra nabohuset.


Bobilen ble totalt ødelagt i brannen.

0 views

Comments


bottom of page