top of page
  • pulsenavtoten

Bjørnis og Fantorangen Klare for Sommerdager i Lenaparken


Den 14. juni er brannbamsen Bjørnis på plass Lena parken gjenn. Foto: Glenn A.


Den elskede brannbamsen Bjørnis får alltid stor oppmerksomhet når han besøker Lenaparken, og snart er det tid for nok et besøk. 14. juni vil både små og store flokke seg rundt Bjørnis når han besøker Sommerdagene på Lena, som pågår fra 13. til 15. juni i år.


Sommerdagene innledes 13. juni med en festlig start der Toten Janitsjar setter stemningen med taktfast korpsmusikk. I tillegg blir det aktiviteter med hester og timesalg.


Spennende Auksjoner og Aktiviteter

Fredag 14. juni er Bjørnis tilbake for å spre glede med sine omfavnelser. Denne dagen blir det også en auksjon ledet av den kjente auksjonariusen Håkon Marius Kvæken.


 auksjonariusen Håkon Marius Kvæken her på lena dagene 2023 foto: Glenn A.


Som en del av Sommerdagene arrangeres bygdepriden 15. juni, og det blir en ny auksjon med Kai Lervold. Samme dag underholder bandet «Flimmr» i parken, og på kvelden spiller «Housequake», med kjente navn som Jon Anders Narum og Håvar Gjestvang. Det vil også være et brukt- og antikkmarked for de som liker å finne unike skatter. Dessuten blir det sangerstevne, så det blir en dag fylt med aktivitet og musikk.


Flere Arrangementer Gjennom Sommeren

Etter Sommerdagene er det mye spennende i vente. Lenamarken går av stabelen fra 29. august til 1. september, samtidig med Starum Cup. Selv om det ikke blir tivoli, lover handelsstanden en stor, gratis aktivitetspark med hoppeslott, sklier, rodeo og hinderløype.


Når høsten nærmer seg, blir det heller ikke stille. 5. oktober arrangeres Høstdagen, hvor selveste Fantorangen kommer sammen med NRK-bussen. Dette vil garantert trekke mange barn som ønsker å hilse på. Høstdagen vil også by på jazzmusikk og flere spennende programpunkter som handelsstanden jobber med å ferdigstille.14 views0 comments

Comments


bottom of page