top of page

Aurora Amalie: fra Latin-Amerika til lokale scener


Aurora Amalie og Marius Beck gjester Raufoss Gård denne sommeren


Aurora Amalie har nettopp kommet hjem fra en turné i Latin-Amerika med bandet Conception. Der besøkte de Mexico, Chile og Brasil. Opplevelsen var både slitsom og morsom, med intense reiser og konserter.

"Vi gikk jo praktisk talt av scenen og rett på flyplassen," forteller Aurora. Hun beskriver turen som en uforglemmelig opplevelse, til tross for varierende værforhold, spesielt i Chile hvor det var sen høst og behov for ulljakke.


Tilbake i Norge forbereder Aurora seg nå til Raufoss -revyen. Tiden til avslapning er knapp, men hun er entusiastisk over de kommende prosjektene. "Det er jo så mye gøy som skjer hele tida," sier hun.


Den 17. august skal Aurora opptre på Raufoss Gård sammen med Marius Bech, med nesten 400 potensielle besøkende. "Det blir helt baluba," sier hun og ser frem til å dele scenen med sin gode venn.


Senere i august deltar hun på Sommerslager, hvor hun skal opptre med Adam Douglas. "Jeg har koret på hans nye plate, så det blir ekstra morsomt," forteller Aurora.


Høsten blir roligere for Aurora, med flere prosjekter som starter på nyåret. Hun ser frem til nye muligheter i musikk- og teaterbransjen og er alltid klar for nye eventyr.1 view

Commenti


bottom of page