top of page

AaFK legger inn bud på Nicolai Fremstad fra Raufoss


bilde: Marius Mykleset, Raufoss Fotball


Aalesund Fotballklubb (AaFK) har fremsatt et bud på Nicolai Fremstad, midtstopper og midtbanespiller for Raufoss Fotball, ifølge opplysninger fra Nettavisen. 26-åringen, som har tidligere erfaring med AaFK-trener Christian Johnsen fra hans tid i klubben, er nå gjenstand for forhandlinger mellom klubbene.


Sunnmørsposten bekrefter også denne nyheten.


Det er ikke lenge igjen før overgangsvinduet stenger ved midnatt onsdag, og derfor intensiveres forhandlingene mellom AaFK og Raufoss for å oppnå enighet om en potensiell overgang.


Det skal bemerkes at AaFK nylig avslo et bud på midtbanespiller Markus Karlsbakk fra Fredrikstad Fotballklubb (FFK). Karlsbakk, som spilte halvannen sesong for Raufoss før han returnerte til Aalesund før forrige sesong, var ikke i planene til AaFK.


Christian Johnsen, AaFK-trener, har allerede gjort betydelige investeringer i spillere fra Raufoss. Erik Frøysa og Håkon Butli Hammer ble hentet for flere millioner kroner, og før denne sesongen ble Kristoffer Nessø, en tidligere Raufoss-spiller, også hentet inn, etter å ha tilbrakt de siste to sesongene i Sogndal.


Nicolai Fosso Fremstad ble hentet tilbake fra Kongsvinger i 2019 av nåværende Raufoss-trener. Under trenerens ledelse har Gjøvikgutten nytt stor tillit, og han har spilt ulike roller på banen. Sist sesong ble han stort sett brukt som sidestopper etter at Raufoss endret til 3:5:2-formasjon under Jörgen Wålemark. I seriepremieren mot Mjøndalen ble 26-åringen imidlertid flyttet frem som midtbaneanker, en rolle han så ut til å trives svært godt i, og han gjorde en solid innsats på Consto Arena.

15 views

Comments


bottom of page