top of page
  • pulsenavtoten

4. mars overtok Lena Frisør og Velvære AS det tradisjonsrike Reinsvoll Frisørsenter - nå er begge stengtI en overraskende vending av hendelser har Lena Frisør og Velvære AS blitt erklært konkurs, og dermed har Reinsvoll Frisørsenter også stengt dørene for godt.


Vestre Innlandet tingrett bekreftet konkursen etter at firmaet ble erklært konkurs den 3. april. Advokat Hans Mikkel Herberg fra advokatfirmaet Lohne Krokeide AS, som er bostyrer i saken, uttalte at konkursen ble offisielt åpnet dagen etter.


Det var bare en måned etter at Lena Frisør og Velvære AS overtok Reinsvoll Frisørsenter at konkursen slo til. Den tradisjonsrike salongen, som hadde vært en del av Reinsvoll siden slutten av 1960-tallet, ble overtatt av Lena-salongen den 4. mars. Selv om Lena Frisør og Velvære AS hadde store planer for avdelingen på Reinsvoll, endte det hele brått da begge avdelingene ble stengt den 3. april.


Tidligere eier hadde drevet Reinsvoll Frisørsenter i hele 48 år før det ble solgt til Lena Frisør og Velvære AS. Planen var å inkludere tre ansatte fra Reinsvoll Frisørsenter i det nye selskapet, men med konkursen har det berørt langt flere. Ifølge advokat Herberg er rundt ti ansatte, inkludert lærlinger, berørt av konkursen.


Den første skiftesamlingen er planlagt til å finne sted den 8. april i Vestre Innlandet tingrett, hvor fremtiden til de ansatte og kreditorene vil bli diskutert.71 views0 comments

Comments


bottom of page