top of page
  • pulsenavtoten

Østre Toten Storband og Leif Anders Wenzel sørget for stemning i Eina Grendehus


Dirigent for Østre toten Sorband Bernt Håkon Danielson og Leif Anders wenzel. foto: Glenn A


Søndag kveld var Eina Grendehus stedet å være for musikkelskere da Østre Toten storband inntok scenen med gjesteartist Leif Anders Wendsel. Konserten, som var inspirert av albumet til Polanka 'Rock Swings',


Det ble en stor suksess og skapte god stemning i det nesten utsolgte grendehuset.


Leif Anders Wenzel, som har samarbeidet med storbandet på flere prosjekter tidligere, var opprinnelig idémakeren bak konserten med låter fra albumet. Sammen med Østre Toten storband ga de publikum en lang og minneverdig konsert, krydret med det lille ekstra for å gjøre opplevelsen enda bedre.


Med en blanding av hits fra 80- og 90-tallet, samt noen overraskende innslag, klarte storbandet å tiltrekke et variert publikum som satte pris på den unike blandingen av storbandmusikk og moderne hits.


Planene om flere konserter mellom storbandet og Leif Anders Wendsel er allerede i emning, med en mulig konsert i bakgården på Føno den 31. mai. Dette blir en flott anledning til å varme opp før sommerens begivenheter.


Med et fullpakket program fremover og stadig nye musikalske høyder å nå, er det tydelig at Østre Toten storband er en kraft å regne med i musikkmiljøet.

9 views0 comments

Comments


bottom of page