top of page
  • pulsenavtoten

Årets Østlands mesterskap i isfiske på Eina


nestleder i Eina Vel, Marius Ødegård, var fornøyd med årets påmelding. Foto: Glenn A


Årets ØM i isfiske på Eina samlet 106 deltakere til tross for utfordrende værforhold.


Før konkurransen startet, tok nestleder i Eina Vel, Marius Ødegård, og vi en liten prat. Stemningen var optimistisk til tross for det grå været.


Vandrepokalen sto også på spill, 2 av årets deltagere kunne ta med seg den hjem til odel og eie etter årets konkurranse. Rekorden unge ØM- mesterskapet er på 17 kilo, ikke lett og slå. Ikke lett å slå men en utfordring deltakerne var klare til å takle.


Vandre pokalen gikk til Martin Espen Lie Foto: Glenn A


Reglene tillot kun sik og abbor som gyldig fangst, med fokus på å opprettholde bærekraft og rekruttere nye deltakere, spesielt i barneklassene. Damene var godt representert blant deltakerne, og det var klasser for alle aldre og kjønn.


Premiebordet fristet med flotte gaver, inkludert en stol fra møbelringen på Raufoss til en verdi av 20 000 kroner fra Ruen Møbler til de som hadde det riktige loddet i Eina Vel sitt lotteri.


Maten var også godt ivaretatt, med et variert utvalg fra pølser til den nye pilkeburgeren, som hadde tatt over for lapskausen som har vært fast på menyen i alle år, men blei byttet ut på grunn av ett bærekraftig alternativ for å redusere matsvinnet. forteller Marius Ødegård.


En ivrig pilker prøver lykken for første gang. (Sønøve 7år). foto: Glenn A


Vinneren av årets konkurranse ble Martin Espen Lie med en imponerende fangst på over 10 kilo. Den største fisken på Einafjorden i år tilhørte Marius Hagen, med en imponerende fisk på 747 gram.17 views0 comments

Komentarze


bottom of page